niskanen iivo

Iivo Niskasen tilinteon. Suomalaiset maastohiihtäjät aloittavat Pekingin olympialaisten urakan hyvin valmistautuneina ja mieluisalla 375 kilometrin hiihtoreitillä.


Day 4 Cross Country Skiing Men S Sprint Classic Iivo Niskanen Of Finland Cross Country Skiing Celebrity Photos Skiing

Olympiakisojen sunnuntain avausstarttiin valmistautuvat Iivo Niskanen on paljastanut Iltalehdelle kilpailleensa muutamaan otteeseen viimeisten viikkojen aikana.

. Iivo Niskanen on elänyt pari vuotta käytännössä neljän seinän sisällä nyt hän pääsee irti päämatkallaan lähtee ladulle ennen Bolshunovia. Iivo Niskanen avaa olympiaurakkansa sunnuntain yhdistelmäkisassa. Tämä vaikutti suuresti myös Niskasen suunnitelmiin sillä miehelle olisi kertynyt 32 päivää ilman kilpailuja ennen Pekingiä.

Kultamitalistia Venäjän Aleksander Bolshunovia ja hopealle hiihtänyttä toista venäläistä Denis Spitsovia vastaan Iivolla ei ollut jakoa mutta pronssi tuli selvällä erolla haastajiin. Korona perui tammikuun maailmancupin kilpailut Ranskassa ja Sloveniassa. Suomen urheiluhistoriassa on Olympiakomitean mukaan kaikkiaan 131 olympiavoittajaa mutta vain kolme yllä mainittua legendaa ovat pystyneet nappaamaan kultamitalin kolmista peräkkäisistä olympialaisista.

Epävarmuutta aiheuttaa pitkä kilpailutauko harvoin hiihdetty kilpailumuoto ja tuulinen sää. Suomen maastohiihdon kirkkaimmalla nykytähdellä on mahdollisuus sivakoida sisään harvalukuiseen kerhoon Pekingin olympialaisissa. Iivo Niskanen hiihti pronssille Pekingin olympialaisten 30 kilometrin yhdistelmäkisassa.

Niskanen myönsi ettei hänellä ollut mahdollisuuksia taistella kirkkaammista mitaleista. Kerttu Niskasen 04 sekunnin tappio Johaugille oli historiallinen Yle Urheilu avaa kuinka suomalaishiihtäjien niukoista olympiatappioista tuli käsite.


Upea Voitto Iivo Niskanen Kiri Ykkoseksi Rukalla Maastohiihto Hiihtolajit Sport Mtv Fi Motorcycle Jacket Jackets Mtv


Iivo Niskanen Fashion Hijab


Iivo Niskanen Jakoi Kuvan Nokkelasta Lehti Ilmoituksesta Houkutteleva


Iivo Niskanen Wins The Gold For Finland In The Men S 50km Mass Start Cross Country Skiing Race Cross Country Skiing Cross Country Olympians


Day 2 Cross Country Skiing Men S 15km Iivo Niskanen Of Finland Cross Country Skiing Cross Country Men


Iivo Niskanen Skiing Classic 50km Olympic Gold Mitalist Olympics Skiing Classic


Kultaa Ja Hopeaa Kaulaan Suomen Hiihtosankarit Saivat Palkintonsa Country Men Finland Cross Country


Iivo Niskanen Voitti Kultaa 15 Km Mm Lahti 2017 Foto Matthias Schrader Underholdning Radio Podcast


Iivo Niskanen Fashion Visor Hats

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel